Termékcsoportok
Kosár
Üres a kosár
Kedvencek
Kedvencek gyűjtéséhez jelentkezzen be!

TOP TERMÉKEINK
ÚJDONSÁGOK
KIFUTÓ TERMÉKEK

Hasznos tudnivalók

 Tisztelt Látogató, Kedves Partnerünk!

A GNT impex Kft hangsúlyosan figyelmet fordít a weboldalát meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére.
Amennyiben Ön weboldalunkon keresztül vagy az ott található e-mail címek valamelyikét használva személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat web-áruházunk a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje.
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható.
Cégünk az Ön kérésére minden esetben tájékoztatást ad az általunk kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatinak helyesbítését, illetve a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével, törlését.
Cégünk a személyes adatokra vonatkozó tájékoztatást csak abban az esetben tagadhatja meg, ha a jogszabályban meghatározott esetekben a törvény lehetővé teszi.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk legtöbb oldalát anélkül is tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról.
Webáruházunkban azonban fellelhető olyan szolgáltatás is, mely igénybevételéhez szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat cégünk szigorúan bizalmasan kezeli és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.
A fenti célok megvalósítására cégünk olyan eljárási szabályokat alakított ki, melyek alkalmasak a jogszabályokban rögzített adat- és titokvédelmi szabályokban foglalt előírások érvényre juttatására.

A weben látható képek sok helyen csak illusztrációk!


A webáruházunkban a termékmegnevezések, cikkszámok színeinek jelentése:


Fekete "Raktáron" lévő termék, amelyet mindig raktáron tartunk.
Zöld   "Környezetbarát" termék, amely náunk kapható, illetve rendelhető.
Kék    "Rendelésre" termék, melyet csak megrendelésre hozunk minimum rendelhető mennyiséggel.
Rózsa  "Kifutó" termék, amely csak a készlet erejéig kapható !!!


Az alábbi menüpontokra kattintva tájékozódhatnak a vevőregisztrációról, a szállítási és fizetési feltételekről, valamint a vevőrendelések és a visszáru kezelésével kapcsolatos tudnivalókról.

A visszáru bejelentéséhez szükséges adatlap letölthető a 6. pontra kattintva.

1. Vevői rendelések kezelése
2. Szállítási díjaink és feltételeink 2021.03.01-től
3. Viszonteladói regisztráció
4. Fizetési feltételeink
 és Bankszámlaszámunk

5.
Reklamáció és visszáru tájékoztatónk
6.
Reklamáció és visszáru adatlapunk
7. Szigorú számadású nyomtatványok adatszolgáltatása


Akcióink: Nálunk mindig vannak akciók: ár-, illetve ajándékakciók.

Árakciók: állandó, illetve időszakos árakcióink vannnak. Egy terméknél található "Árakció" feliratra rákattintva megtudható, hogy milyen feltételek (szállítási, illetve fizetési) mellett kapható a legkedvezőbb áron, illetve adott időszakon belül mi az akciós ára a terméknek.

Ajándékakciók: egy terméknél található "Ajándékakció" feliratra rákattintva megtudható, milyen feltételek (időbeli, mennyiségi, illetve összeg feletti) mellett juthat hozzá nálunk ajándéktermékhez. 


Kedvezmény rendszerünk:

Itt érdemes már picivel nagyobb mennyiséget (csupán 1 egész doboz, vagy 1 egész csomag, vagy 1 egész karton, stb...) vásárolni és személyesen jönni hozzánk, mert a termékeink többségére érvényes a következő mennyiségi kedzeményrendszer: 

   * Telephelyi átvétel és Készpénzes/Előreutalás fizetés esetén: -8%
  
   
* Telephelyi átvétel és nem Készpénzes fizetés esetén: -6%
   
   * Budapesten házhozszállítással: -5%
   
   * Vidéken házhozszállítással:
-4%