Cégünkről

A GNT impex Kft. vietnámi-magyar hátterű vállalkozás, 1994 óta van jelen a papír-írószer-irodaszer piacon. Kezdetben a környezetünkben lévő lakosság és a kis cégek igényeit igyekeztünk kielégíteni, de a hosszú évek alatt kialakult a nagykereskedelmi tevékenységünk is, ami elsősorban a cégellátásra szakosodott vállalkozásokat, valamint a papír-irodaszer és irodai kellékeket értékesítő üzleteket segíti. Vállalunk grafikai szolgálatásokat (bélyegző-, névjegykészítés stb.), valamint nyomdai és kötészeti munkákat is.

Jelenleg a telephelyünk ‒ egyben a raktáráruházunk ‒ a 3. kerület, Bécsi út 226. szám alatt működik. Kínálatunkban több ezer papír-írószer, irodaszer, iskolaszer, nyomtatvány, számítás- és irodatechnikai kellék található, tartunk mindent, ami az irodák napi működéséhez szükséges. Nagy hangsúlyt fektetünk a szezonális árucikkek (például iskolaszerek, naptárak) forgalmazására is. Választékunkban a professzionális felső, valamint a közép és alacsonyabb árkategóriás termékek egyaránt elérhetők.

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos kommunikáció, a szoros együttműködés, együttgondolkodás kölcsönös tisztelettel és bizalommal sikeres üzleti kapcsolatot eredményez.

Célunk, hogy a Partnereink elvárásainak maximálisan megfelelő szolgáltatást nyújtsunk. Hiszünk abban, hogy az általunk kínált alternatív, költségkímélő irodai megoldások mindannyiunk és környezetünk érdekeit szolgálják.